четвер, 14 липня 2011 р.

Set White Nights

Гарнітур Білі ночі
Що таке білі ночі? Це коли сонце лише на мить заходить за небосхил, а ніч схожа на надвечір’я. Вони оспівані багатьма поетами...
А також, це коли не темніє цілу добу і вперше потрапивши на білі ночі, з незвички, втрачаєш відчуття часу, сон і відпочинок, а день іде суцільною стрічкою.
Всі подібні відчуття я пізнала виготовлюючи цей казково білий гарнітур. Думаю, що ті, хто вишивають, зрозуміють мене.
Гарнітур Білі ночі
Кахолонґ - в Давньому Єгипті його присвячували богу-бику Апісу, який уособлював сили родючості, достатку, і здоров'я. Римляни виготовляли з цього каменю посуд, скульптури, жіночі прикраси, облицьовували ним стіни.
Індійці вважали, що кахолонґ - це скам’яніле молоко священної корови і приписували цьому каменю магічні властивості, які оберігали жінку під час пологів і підтримували здоров'я та благоустрій в родині.
В Монголії цей камінь ототожнюють з квіткою лотоса - символом душевної рівноваги і чистоти.
Молочно-білий або біло-блакитний колір каменю з легким перламутровим блиском підходить до будь-якого вбрання і доречний в будь-якій ситуації.
Кахолонґ символізує чистий стан душі й думок. Вважається, що кахолонґ зміцнює добробут і здоров'я, приносить мир і спокій в дім і родину. Це найкращий камінь для гармонізації та зміцнення особистого та сімейного життя. Він є символом чистоти помислів, тому його варто застосовувати для «очищення» свідомості під час медитації і для боротьби з тривожними психічними станами.
Говорять, що кахолонґ збільшує також багатство.
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали: 
кабошони з кахолонґу, перламутру, бісер (Японія), металеві елементи, магнітний замок. Зворот – шкіра.
Розмір браслету: Ø 19 см; H – 5 см, h – 3,5 і 2,5 см
 
Розмір кулона: 3,5х2,5 см; намисто L - 42 см

Прикрасу продано. Можливі варіації на тему під замовлення.
Прикраси продаються,  можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою. В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:   

1 коментарі: