понеділок, 1 серпня 2011 р.

Sphinx

Кулон «Сфінкс»


Дивлячись на цей кулон, в моїй уяві зринає Стародавній Єгипет, піраміди і Сфінкс...
 

Камінь в кулоні – унакіт, різнокольорова суміш декількох порід: зеленого епідоту, рожевого фельдшпату та сірого кварцу, і в залежності від співвідношення складових, він варіює від зеленого до рожевого кольору.
Говорять, що унакіт сприяє гармонійному поєднанню розуму та емоцій, тілесного та духовного, внутрішньому зростанню свого власника, допомагаючи подоланню особистих психологічних бар'єрів.
Прикраси з цим каменем служать оберегами від негативного довколишнього впливу, покращують настрій та налаштовують свого власника на позитивне сприйняття сьогодення, що безумовно веде до успіху, оскільки минуле, залишається в минулому.

Кулон «Сфінкс»
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Шнурок: замша, металеві елементи, намистини з унакіту.
Кулон: камінь унакіт, намистини з унакіту, намистини з оніксу, намистини із змійовика, намистини з замші, скляні намистини (червоні), металеві елементи, бісер, зворот - шкіра.
Розмір кулона: 3х5,5х6Н см
Довжина кулона з бахромою: L - 13,5 см


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:   
 

4 коментарі:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads!

Fantastic design,lovely colors!

Nata Karsky

Thank you!

ANGEL'S BEAD

Very nice whorks!I like everything!Congratulations!

thulannguyen

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ chuyên dịch vụ mua hàng trên Amazon ship về Việt Nam uy tín, dịch vụ mua hàng trên Ebay tại Việt Nam và dịch vụ vận chuyển gửi hàng đi Mỹ giá rẻ tại TPHCM, Hà Nội và toàn quốc.