понеділок, 8 серпня 2011 р.

Set The Mystical Story with Three Stones

Гарнітур «Таємнича історія з трьома каменями»



Камінь часто диктує форму і стиль прикраси. В даному випадку, камінь беззаперечно заявив, що потрібно робити гарнітур, що каменю в кулоні без браслета, і навпаки, буде сумно. А може просто, за звичкою, після моїх весняних кольє та краваток, знову захотілось зробити щось грандіозне...
Основний камінь в кулоні і браслеті - лабрадорит або спектроліт, і саме остання назва найкраще розкриває його природу, тому що цей камінь може грати всіма кольорами райдуги. І не даремно говорять, що цей камінь передає світло зірок своєму власнику, проясняючи плутанину думок, що дозволяє побороти нерішучість, зміцнити духовність, і впевнено прямувати до своєї мети.

А рівномірний металевий блиск гематиту чудово підкреслює синювату та зеленувату гру лабрадориту. Протягом багатьох століть мода на гематит то затихала, то спалахувала. Людей завжди приваблював чорно-сірий, металевий блиск прикрас з цього мінералу.
Хоча гематит є всього лише залізорудним мінералом з простою формулою Fe2O3, але він вважається каменем магів.
Цей камінь дуже важкий, оскільки залізо в ньому має надзвичайну концентрацію. Вважається, що камінь має доцентровий енергетичний потік і притягує вібрації до своєї серцевини.
Камінь додає мужності у важкі часи, дозволяє впевнено та зважено виходити зі складних ситуацій.

Нейтральність же скляних кабошонів неначе урівноважує всі протиріччя між каменями. Хоча скло на стільки увійшло в наш побут і повсякденне життя, що багато хто вважає, що воно не має метафізичних властивостей, але, звичайно ж, як і все інше у Всесвіті, скло має свою енергію, і, отже, має свій власний набір характерних рис.
Особливе місце займає кольорове скло. Наприклад, у вітражах, проходячи крізь кольорове скло, промінь світла, розбиваючись на спектральні відтінки, забарвлюється в яскраві тони і перед нами постають насичені кольорові образи, створені за допомогою самих лише проникаючих властивостей скла. Тому, вітраж завжди сприймався посередником між земними і божественними сферами.
Вважають, що скло може переносити енергію перетворень, яка здатна об'єднувати різні елементи, відроджувати, фокусувати, зв’язувати і передавати інші енергії.

Як бачите, всі матеріали в гарнітурі гармонійно поєднуються між собою, утворюючи чарівний ансамбль кольорів і відтінків.

Гарнітур «Таємнича історія з трьома каменями»
Техніка:
Вишивка, плетіння бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Кабошони з зеленого і синього лабрадориту, скла, гематитові намистини, скляний бісер (Японія), металеві елементи, магнітний замок. Зворот – шкіра.
Розмір браслета: окружність - 18 см; H – 4 см, h –2 см
Розмір кулона: 7х3,5 см;
Довжина ланцюжка: L - 42 см;


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу: