середу, 3 серпня 2011 р.

Memory

Кулон “Memory” (Згадка)


Загадкові візерунки цієї яшми навряд чи залишать когось байдужим. От і я не змогла пройти повз ці камінці. Кулон виявився теплим і приємним, як згадка про подорожі, коли гортаєш сторінки старого альбому.
Яшма є одним з найперших матеріалів, якими послуговувалась людина. Дякуючи своїй твердості, в доісторичні часи з неї виробляли знаряддя праці та інструменти, потім, завдяки її кольоровому та візерунковому розмаїттю, з неї почали виготовляти амулети і прикраси.
Яшма вважається талісманом, який несе красу, витонченість та багатство. Це - талісман для тих, хто прагне знань і відкриттів.
Талісман є свого роду накопичувачем енергії, який потім може передавати її власнику.
Вважається, що талісмани видовженої форми допомагають енергетичному очищенню, а кулясті - служать для накопичення енергії в організмі.
Кожен колір має свої особливі характеристики та свою специфіку використання.

Кулон “Memory” (Згадка)
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою.
Матеріали:
Камінь - яшма малюнкова, намистини з яшми, намистини із замші, металеві намистини, скляні намистини, бісер, зворот – шкіра.
Шнурок - замша, металеві елементи, намистини з яшми.
Розмір кулона: 5х6 см
Довжина кулона з бахромою: L - 15 см


Прикрасу продано, можливі варіації на тему. Прикраси, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:   
 

2 коментарі:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads!

Nice and unique!

Nata Karsky

Dear Eva, thanks for your visiting of my blog. Already you can read it also in Hungarian language using the Google Translate located in the upper left corner of the page.