вівторок, 3 липня 2012 р.

The Magic Dunes

Чарівні бархани

Малюнок цієї прикраси вийшов зовсім іншим, ніж складався в уяві на початку роботи над нею. Єдине, що вціліло від початкового задуму, так це її форма. Але і сама форма зазнала переосмислення, тому що я мала намір зробити кулон незвичної форми, але мені зараз важко дати їй визначення: це – підвіска, кулон, краватка, оберіг, амулет...?

Тому й повторюю слово «прикраса». І саме тут ще раз вимальовується аксіома про те, що взяті матеріали, і особливо камінь, диктують хід роботи та остаточний її візерунок, наповнюючи її змістом, символами, оформлюючи її, врешті-решт, у певний прояв енергії. Навіть її назва з'явилась сама по собі лише тоді, коли прикраса була сфотографована і потрібно було оформити її певним чином, щоб зберегти у вигляді файлу в комп’ютері. І «чарівні бархани» звучить досить символічно, тому що вони й справді чарівні, оскільки постійно змінюють свою форму і візерунок, остаточно складаючи спекотний пейзаж піщаної пустелі, який змінюється, перекочується, мерехтить, залишаючись, все ж таки, постійним у своїй безкраїй величі.

Чарівні бархани
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Кабошони тигрове око, страза Сваровскі, намистини з дерева, китиці з шкіри, бісер, рубка, шкіряний шнурок, металеві елементи, зворот – шкіра.
Довжина шкіряного шнурка: L – 45 см (з подовженням до 55 см)
Розміри прикраси: 15,5х2,8 см
Довжина прикраси з китицями: L – 23 см


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

7 коментарі:

Las Creaciones de Boricua

Very pretty!!!!!!!!!

Dequitaypons

Un trabajo fantastico!!!!
Saludos

Kaszás Ildikó

Nagyon szép !!!

Helga-Cat

это восхитительно и великолепно! это просто золотые пески! это настоящие поющие барханы, а главное, эта штучка - МОЯ! ))) наташенька, спасибо огроменное! у тебя золотые руки! я в полном восторге от этого чуда! с нетерпением буду ждать, когда смогу надеть её и покрасоваться.))))

Jagoda R.

Obojętne ,jak zostanie nazwany jest piękny !!! Perfekcja w tworzeniu i doborze kolorów !!!

Cristina

Precioso!!!

RaMary

Eredeti, gyönyörű munka!