понеділок, 15 жовтня 2012 р.

Set with Schorl or Black Tourmaline

Гарнітур з чорним турмаліном або шерлом

Турмалін є одним з найцікавіших мінералів, який видумала Природа. Сама його назва походить від сенегальського виразу, який перекладається як «той, що звільнює творче натхнення» або ж «те, що звільнює енергію творення». Десь приблизно так... 


А унікальність турмаліну полягає в тому, що неможливо знайти двох однакових його каменів, оскільки, навіть невеличка зміна у його будові – і з’являється новий камінь з новими відтінками і новою грою кольорів.

На відтінки турмаліну впливає також природа світла – сонячне чи штучне, а також температура. А ще турмалін при підвищенні температури електризується, притягуючи до собе мов магніт частинки попелу. 

Особливо чорний турмалін або шерл має здатність накопичувати електричну енергію, що спричинило його використання в сучасних електронних пристроях... Тому, не даремно, в стародавні часи він вважався каменем відьом, магів та чарівників. 

Але з часом, особливо при розвитку науки і техніки, його дія та магічні властивості переосмислились і сьогодні вважається, що він «з’єднує тонку енергію Космосу з фізичною енергією Землі», що він «захищає нас від шкідливого випромінювання мобільника, комп’ютера або телевізора». 

Можливо, зважаючи на його фізичні властивості, все це і правда, але беззаперечним залишається те, що він має дійсно гарну енергетику... А що стосується браслета, то я застосувала в ньому техніку плетіння шамбали, тому у мене і вийшов надзвичайно креативний гарнітур, об’єднавши в собі усі можливі вірування та обереги, як традиційні, так і сучасні, хто зна?...

Гарнітур з чорним турмаліном або шерлом
Техніка:
Плетіння бісером, плетіння
Матеріали:
Камінь з чорного турмаліну, бісер, скляні намистини, шкіряний шнурок, лляний мотузок, металеві елементи.
Довжина шнурка: L – 42 см
Розміри кулона: 4,5х1,5 см
Розмір браслета: регулюється

 

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

3 коментарі:

Jagoda R.

Jak zwykle , cudo !!!!

Las Cositas de Lyra

It is a spectacular set!!!

Kaszás Ildikó

Nagyon ötletes !!!!!!
A medál megoldás is nagyon jó !!!!!
Ügyes vagy !!!!