четвер, 11 жовтня 2012 р.

Shamballa Bracelets

Браслети Шамбала

Не можу ствердно сказати, що сплести браслет шамбалу мене спонукала шалена на них мода 2012 року. Я навіть бачила рекламу типу: «виберіть собі найкращу модель» або «браслети шамбала недорого». 

Мабуть, є досить дивним говорити про амулет, оберіг маркетинговими фразами, тому що він перестає бути таким, а перетворюється у звичайну біжутерію...
Швидше за все, мене звабила їх оригінальність, витонченість, шарм та розмаїття форм і кольорів.

Якщо відштовхуватись від того, що це може бути не лише прикраса, а й амулет або оберіг, то велике значення матимуть матеріали, з яких шамбала виготовлена.

Коли вплетені намистини будуть з каменів, то кожен камінь нестиме свою енергетику і надаватиме браслету свої властивості. 


Але, на мою думку, найцінніше в цьому браслеті є те, що він зроблений людськими руками і несе в собі, перш за все, тепло і енергію тих рук, які робили його.

Тому, не варто намагатись видумувати для себе якісь міфічні історії, а можна просто одягнути браслет шамбалу з скляними, дерев'яними, камінними, діамантовими намистинами, який найбільше припав вам до душі, враховуючи, звичайно ж, власні фінансові можливості...

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

3 коментарі:

Jagoda R.

Bardzo ładna, taka tajemnicza!!!
Pozdrawiam serdecznie !!!

Лина

Наташа, я каждый раз открываю твой сайт в предвкушении чего-то нового необычного, и каждый раз удивляюсь разнообразию твоих интересов и возможностей! Просто диву даюсь, как много ты умеешь и как ладно у тебя получается! Молодец!
И хотя бисерные работы мне чуть интересней, всё новое потрясает своей неожиданностью и красотой! Удачи! Жду новвого!

Mariam abalorios.

Que lindas , sencilla y estilo étnico: Me gusta.
MariaM acabado en M