понеділок, 22 жовтня 2012 р.

Where hibernate ladybirds and turtles?

Де зимують сонечки і черепахи?


В кінці жовтня, черепахи та сонечки збираються відлітати на зимівлю в теплі краї. Але через те, що черепахи літають дуже низько і їм не вдається перелетіти навіть через найнижчі кущі, вони тяжко зітхають і повертаються до свого болота. З гіркими слізьми на очах вони зариваються в мул на дні водойм і дивляться цілу зиму один і той же сон – як тепло і весело в тропіках...

Сонечки ж, понадивившись на невдачі черепах, втрачають будь-яку віру в можливість перелетіти Ламанш, залазять під опале листя, кору дерев та в інші затишні шпаринки і цілу зиму дивляться сон про незліченні плантації тлі, від чого вони сплять тихо, мирно, без зойків, охів та ахів... 
Знайомтесь, це – черепаха Зюзя. Вона дуже цікава і вчена черепаха. Коли вона одягає свого червоного капелюшка, червону спідничку і окуляри, то настрій у неї піднімається і вона починає мугикати підстрибуючи різні пісеньки. Не вірите, тоді дивіться мультики – там все детально показано (По дороге с облаками).
А це – просто сонечко. Не зважаючи на всю свою привабливість, воно часто буває дуже противним, насміхається і навіть знущається над іншими комахами. І це не порожні слова, оскільки все зафільмовано і запротокольовано... Ви просто подивіться аж цілий мультсеріал про Косінеллу (Minuscule).


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Motanka-folkartua

Черепашка по имени Наташка! Как всегда: очень мастерски! Молодец!