четвер, 7 березня 2013 р.

Necklace in Silver Color

Кольє у срібних тонах


День і ніч нерозлучні, як нерозлучні темінь і світло, оскільки лише пізнавши обидва явища можна дати їм назву. Здається, також нерозлучні вогняні кольори сонця і холодні тони місячного сяйва. Саме тому і виникла у мене ідея створити дві майже ідентичні прикраси, але в протилежних тонах. Саме тому, теплі і яскраві кольори попереднього бронзового кольє трохи охолодить холодний блиск строгого і урочистого кольє в срібних тонах. Дві однакові форми сприймаються зовсім по-різному – тепло та затишок у однієї і чинність та урочистість у іншої!..
Кольє у срібних тонах
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Елементи Сваровскі, бісер, скляні намистини, металеві елементи, зворот шкіра.
Об’єм кольє: L – 42 см
Розміри кольє: 14х4х1,5 см
Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

4 коментарі:

Jagoda R.

Piękna kolia, ale moją faworytką jest ta pierwsza, przepiękna w kolorach "nocy " !!!!

Nata Karsky

Dekoracje w białych i srebrnych barwach niemożliwi do fotografowania, jak i śnieg. Rozumiem, że zdjęcie nie oddaje srebrny, księżycowy blask. Starałem się zrobić inne zdjęcia - trochę lepiej, ale w życiu ta kolia jest jeszcze lepiej.
Jagoda R.

Mariam abalorios.

Me muero, me muero de fascinada que quedo.....Pero que diseño, si el oscuro era de princesa este es para una una Zarina!!!!

MariaM acabado en M

Rennaty

А наживо це кольє виглядає ще гарніше, справжня прикраса Снігової Королеви!