вівторок, 7 травня 2013 р.

Set in Denim Style

Гарнітур в стилі «денім»

Цим гарнітуром я завершую «тижневу» серію прикрас «на кожен день». Характерною рисою цієї серії є їх невеликий розмір. Тобто, на мою думку, прикраса не повинна відволікати свою власницю від роботи, але вирізняти її своєю яскравістю та нести певний настрій, звичайно ж – гарний серед всіх емоційних відтінків протягом дня...

Виразності та урочистості прикрасам надали форма, кольори і стрази Сваровскі. До речі, загадкове слово «страз» означає кришталь (тобто – скло), яке імітує діамант, а у сучасному розумінні – й інше коштовне каміння. Термін з’явився в 1746 році від імені страсбурзького ювеліра Жоржа Фредеріка Штраса (Georges Frédéric Strass), який увів у моду використання подібного типу прикрас.

Якщо повернутись до моєї назви цієї прикраси, то «денім» означає грубу, щільну, саржову тканину, з якої шиються відомі всім джинси. Характерною рисою деніма є те, що у цієї тканини пофарбована лише нитка основи.

Але на сьогоднішній день денім став вже більше стилем, а не назвою тканини, особливо у цьому, 2013 році. Є навіть парфуми в стилі денім... От і мій гарнітур є даниною моді і стилю.

Але якщо облишити всі нашарування і прив’язки, то така прикраса гармонійно вписується в серію «тижневих прикрас на кожен день», довершуючи образ стильності, витонченості і підживлюючи невгамовні емоції гарного настрою...
Гарнітур в стилі «денім»
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Елементи Сваровскі, бісер, намистини з гематиту, скляний кабошон під гематит Прецйоза, металеві елементи, шкіряний шнурок, зворот шкіра.
Довжина шнурка: L – 45 см
Розміри кулона: 4х1,5 см
Розмір браслета: окружність – 18 см; вишита частина – 6х8 см
Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

2 коментарі:

Perl - Eni

Amazing work !

Інна

красивий набір!!!

я також прихильниця щоденних прикрас ))