понеділок, 24 червня 2013 р.

Pendant with Ammonite - Pair

Прикраса з амонітом – пара


Я завжди наголошую, що дві однакові бісерні прикраси з каменем зробити практично неможливо оскільки важко підібрати майже два ідентичних каменя, тому що малюнок в них унікальний. Але в даному випадку, я поставила перед собою саме таке завдання – повторити прикрасу з амонітом, адже амоніти завжди йдуть в парі, і все через свій ідеальний розпил на дві однакові половини. Хоча...
Хоча, навіть пара близнюків-амонітів завжди різниться між собою, тому що один закручується справа наліво, а інший навпаки. Тобто, все виступає просто практичним втіленням «Їня» і «Яня». 

Сказати легко, а втілити ці два елементи в життя не так вже і просто, але я дуже старалась!.. І ось, що з цього вийшло! Знайдіть десять відмінностей – це дуже просто, тому що всі вони злились в одну – у напрямок спіралі. 

Так і житимуть ці два «дзеркальні» амоніти, лівий і правий або навпаки, у різних власниць, але даруючи однаково позитивну енергію, в незалежності від напрямку закручування/розкручування своїх спіралей...

Прикраса з амонітом – пара
Техніка:
Плетіння бісером, вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Амоніт, бісер, скляні намистини, плетений джгут, плетені намистини, металеві елементи, зворот шкіра.
Довжина джгута: L – 45 см
Розміри кулона: 3х4 см

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу: