четвер, 20 червня 2013 р.

Pendant with Labradorite

Прикраса з лабрадоритом

Вважається, що лабрадорит приносить успіх, оскільки він несе потужню енергію світла, випромінювану як планетами, так і живими істотами, передаючи цю енергію своєму власнику.

Магматична гірська порода з родини габро має характерну для себе іризацію – яскраві переливи кольорів через присутність в ній багатьох інших елементів: він може грати по всій своїй площині від фіолетових, синіх і голубих тонів до зелених, жовтих і помаранчевих... 

Оброблений камінь лабрадориту, який найкраще грає в прикрасах, називають ще спектролітом – красива назва, яка вже сама говорить за себе.

Свою назву цей камінь отримав від півострова Лабрадор, що знаходиться в Канаді, де вперше науково описали його. Великі поклади каменю в Україні дали чудову можливість застосовувати лабрадорит в оздоблені багатьох будівель та станцій метро в Києві. Але вражаючий перелив його кольорів дозволив широко використовувати лабрадорит в прикрасах, зробивши його напівдорогоцінним каменем.

Та скільки б ми не говорили про красу і цілющі властивості цього каменя, він не потребує захисту, оскільки все видно і так, неозброєним оком...
Прикраса з лабрадоритом
Техніка:
Плетіння бісером, вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Камінь лабрадорит, бісер, скляні намистини, плетений джгут, плетені намистини, металеві елементи, зворот шкіра.
Довжина джгута / шнурка: L – 42 см
Розміри кулона: 4,5х3 см
Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

2 коментарі:

Jagoda R.

Masz wyjątkowy talent do oprawiania kamieni!!! To nowe ubranko jest cudne,pomysłowe i w ogóle OCH !!!!!

Kamoni

Pięknie ubrany kamyk :)