четвер, 6 червня 2013 р.

Ural Gems Serie - Yellow Aventurine

Самоцвіти Уралу – Жовтий авантюрин

Якось мені потрапило знайти на виставці каменів шість чудових різних камінчиків, вставлених у срібні оправи – шість однакового розміру і форми самоцвітів Уралу.

Урал - це гори, які знаходяться в Росії і по яких проходить географічний розподіл між Європою та Азією. А побачивши багато чудових камінчиків з цих гір, мені захотілось зробити серію прикрас, присвячених уральським самоцвітам...
Не зважаючи на один регіон походження, камені різні, кожен із своєю фізико-хімічною, історичною та культурною особливістю, своєю планетою, стихією і своїми магічними та метафізичнми властивостями. 

Я вирішила розпочати свою серію з каменю, який носить захоплюючу назву і має дуже сонячний, надзвичайно позитивний вигляд – з жовтого авантюрину.

Як не дивно, але природний авантюрин менш блискучий, ефектний і вражаючий ніж штучний, від якого, власне, і пішла назва цього каменю, але притягує він до себе сильніше, впливаючи на нас своєю незрозумілою магією, яку має будь-який камінь, коли завжди тягнешся, щоб взяти його в руку. 

Авантюрин — це різновид кварцу, а блиску надають йому включення слюди, гетиту або гематиту. Сам авантюрин часто зветься «талісманом щастя», приносячи фортуну людям, яких захоплюють пригоди – чи то в азартних іграх, чи то в подорожах, чи то в подіях, адже він виступає в ролі талісману на будь-який випадок. Вважається, що жовтий авантюрин відкриває чакру третього ока. Він часто використовується, щоб збалансувати емоції між чоловіком і жінкою, урівноважуючи їхні енергії.

Самоцвіти Уралу – Жовтий авантюрин
Техніка:
Плетіння бісером. Прикраса є трансформером - її можна носити в комплексі (джгут з брошкою), а можна окремо джгут і окремо брошку, тобто - три в одному!
Матеріали:
Камінь жовтий авантюрин, срібна оправа, бісер, скляні намистини, металеві елементи, плетений джгут, плетені намистини.
Довжина джгута: L – 106 см
Розміри брошки: 2,5х3,5 см


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

2 коментарі:

puertoparrilla

Sencillo pero muy elegante!!!

Mariam abalorios.

Sencillamente elegante, el toque de la casa es perfecto ,como siempre.
MariaM acabado en M