понеділок, 17 червня 2013 р.

Ural Gems Series - Agate

Самоцвіти Уралу – Агат

Ще одне чудо з колекції уральських самоцвітів – смугастий агат, який в геології описується «як тонко-смугастий різновид халцедону зі смугастою або плямистою текстурою, часом з декоративними включеннями і концентрично-зональною або плоскопаралельною будовою».
(Матеріал з Вікіпедії)...



Агат вважається надзвичайно енергетичним каменем, і якщо зв’язати науковий його опис з філософією, то буде це і не дивно, адже він в основному відноситься до гідротермальних утворень, генетично пов’язаних з продуктами вулканічної діяльності – ось звідки й походить вся його енергетика...

Одна з чотирьох жінок, яка отримала титул Вчителя Церкви, Свята Хільдеґарда Бінгенська (1098-1179 рр.), в своїй роботі про камені писала, що «агат народжується з піску в водяному потоці, який біжить зі Сходу на Південь. Це – теплий камінь, що походить з полум’я, але який отримав основну свою силу з повітря і води, і трохи з вогню».

Свята Хільдеґарда, дійсно визначна особа свого часу, була також провидицею і писала про свої видіння, пояснюючи передачу енергії. Оскільки хвороба є проявом втрати рівноваги на енергетичному рівні, то енергія каменів може чудово сприяти відновленню такої рівноваги, вносячи гарне самопочуття як в фізичний, так і психічний стан. Саме тому, агат вважається чудовим енергетиком, здатним дати сили всім і на всіх рівнях. Не даремно ж, одним із походжень цієї назви вважається грецьке слово αγαθος — корисний, добрий.


А самим простим доказом енергетичності агатів слугує той факт, що його візерунки можна розглядати дуже довго, забуваючи про оточуючу дійсність, поринувши в різноманітні, глибинні фантазії, які може навівати малюнок цього каменю...
Самоцвіти Уралу – Агат
Техніка:
Плетіння бісером.
Матеріали:
Камінь смугастий агат, срібна оправа, бісер, скляні намистини, металеві елементи, плетений джгут, плетені намистини.
Довжина джгута / шнурка: L – 100 см
Розміри кулона: 2,5х3,5 см
Розмір браслета: регулюється

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Jagoda R.

Wymyśliłaś wspaniałą kolekcję!!!
Kamyki są piękne, a sznury- super!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!