четвер, 29 серпня 2013 р.

Necklace The Moonlight Fantasy

Кольє Місячна фантазія

Нас завжди приваблює блиск місяця – він холодний, таємничий і чарівний. Мабуть, саме тому люди назвали цей камінь місячним, оскільки він світиться начебто зсередини, в загадковому мерехтінні то білого, то синюватого відблиску, в залежності від зміни точки його споглядання та сили світла...
Люди милувались і цінували цей камінь ще з прадавніх часів, ототожнюючи його з місяцем і місячним божеством. В стародавній Індії, наприклад, цей камінь вважався божественним, по ньому визначали фази зростання і спадання місяця. В давній Греції це був камінь богині Артеміди, а в Римі – богині Діани. 

Місячний камінь вважається надзвичайно сильним засобом впливу на людський організм, який просто витягує з нього негативну енергію. А ще, у всі часи, місячний камінь завжди був амулетом кохання...
Кольє Місячна фантазія
Техніка:
Вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Кабошон місячний камінь, намистини з місячного каменю, намистини і елементи Сваровскі, бісер, срібна фурнітура, металеві елементи, зворот шкіра.
Розміри кольє: 15х15 см
Обхват по шиї: 48 см
Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Jagoda R.

Prześliczna kolia !!! Jestem pod wrażeniem jej delikatności i koloru !!!