понеділок, 11 листопада 2013 р.

Pendant with Crazy Lace Agate in Pink and Grey

Прикраса з мережевним агатом

Візерунок мережевного агату завжди захоплює!.. Цього разу, мені трапився камінь в дуже ніжних, сірих тонах, тому і робота вийшла витончена і елегантна... 

Власне, сама прикраса виконана в стилі краватки «боло», яка увійшовши в моду в Америці в 50-х роках минулого століття, з закономірною впертістю продовжує вибиратися на піки моди: так, краватка боло стала обов’язковим аксесуаром виконавців музичного стилю «рокабіллі» на початку 80-х років, а в кінці тих же вісімдесятих вона носилася багатьма голлівудськими акторами.

Також у вісімдесятих та дев’яностих роках, вона стала модною річчю у багатьох країнах за межами Америки.

Я вже намагалась робити прикраси в цьому стилі, наприклад з серією уральських самоцвітів, але цього разу, я запустила нову серію своїх прикрас в стилі краватки «боло». Тому, і в наступних найближчих постах, я планую виставити інші мої роботи в цьому стилі.

Прикраса з мережевним агатом
Техніка:
Плетіння бісером, вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Камінь мережевний агат, бісер, намистини з турмаліну і рожевого кварцу, плетений джгут, металеві елементи, зворот шкіра.
Довжина джгута: L – 110 см
Розміри кулона: 4,5х3 см

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Jagoda R.

Nata , podziwiam Twoje pomysły, a wykonanie to istna perfekcja !!! Pozdrawiam Cię ciepło !!!