понеділок, 13 січня 2014 р.

Amulet with Black Agate

Амулет з чорним агатом

Ця прикраса швидше за все нагадує амулет, оскільки цей камінчик агату не прихований, видний з усіх боків і видовженої, конусної форми. Тому, варто подивитись, чим корисний для нас агат і які його «чарівні» властивості...

До агатів відносяться чисельні камені кремнієвих порід. Це різновид халцедону з характерними концентричними смугами або плямами різноманітних кольорів, що породжує сотні типів найменувань агатів. Чаруюча краса та достатність в покладах, ще з стародавніх часів прикували увагу до агату людини, який вона використовує у виготовленні декоративних предметів та прикрас. 

З давніх часів, а перші свідчення про використання цього каменю датуються ще п’ятьма тисячами років тому, агат завжди слугував талісманом проти вроків і пороблень. І сьогодні, вважають, що агат має захисні властивості як для людини, так і для довкілля. Він здатен гармонізувати навколишнє оточення, робить свого власника приємним у спілкуванні, а також захищає його від негативних впливів ззовні (енергетичних атак і так званого психологічного вампіризму), беручи на себе негативну енергію. 

У деяких народів Сходу, вважається що агат приносить також фортуну. А ще його вважають захисником подружньої вірності. 

Звичайно ж, кольорові різновиди агату приховують кожен в собі більш характерні властивості.
Кулон з чорним агатом
Техніка:
Плетіння бісером
Матеріали:
Камінь чорний агат, бісер, намистини з чорного агату, шкіряний шнурок.
Довжина шнурка: L – 45 см
Розміри кулона: 5х1 см


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Jagoda R.

Wyjątkowo piękny amulet !!!Wszystkiego dobrego !!!