четвер, 14 травня 2015 р.

Astrological Signs – Pisces

Знаки зодіаку – Риби

Зодіак – це сукупність розміщених уздовж екліптики 12 сузір'їв, через які пролягає річний шлях видимого руху Сонця, кожне з яких отримало свою назву і знак. 

Людина з прадавніх часів вірить, що зірки впливають на людські долі, а її характер залежать від знаку, під яким вона народилась...
Вже в третьому тисячолітті до нашої ери, шумери склали чітку систему впливу небесних тіл на земні наші справи, давши поштовх розвиткові астрології, а новітні астрономічні дослідження та відкриття не лише не перекреслюють прадавні вчення, а лише ще більше підтверджують глибину пізнань Всесвіту нашими предками.

Астрологи детально розписали кожен знак зодіаку, визначивши притаманні йому стихії, елементи, характеристики і впливи...

У мене вже давно був задум створити серію кулонів зі знаками зодіаку і моя перша спроба чомусь почалась з останнього знаку – Риб. А от нагодою для створення кулону став день народження однієї моєї подруги і я вирішила зробити для неї ось такий астрологічний подарунок...

Хоча, знак Риби відноситься до найперших зодіакальних знаків, які дійшли до нас з давніх шумерських джерел. В плині часу, в різних культурах і різних часах, цей знак божественно пов’язувався в грецькій міфології з Афродітою та її сином Еросом, які втікаючи від чудовиська Тифона вскочили у річку, перетворишись в риб. Також, Риб співвідносили з такими богами, як грецьким Посейдоном або давньоримським Нептуном, індуїстським Вішну, християнським Христом.

Західні астрологи стверджують, що Риби проникливі, емоційний і чуттєві. Деякі астрологи приписують Рибам інертність, внутрішнє пристосовництво, чуттєвість.

Емоційна неврівноваженість знаку відображається в графічних представленнях Риб: дві взаємопов’язані риби, де одна пливе вниз, до дна і теміні, а інша прагне нагору, до світла. Часом перетягує одна, а часом – інша...
Знаки зодіака – Риби
Техніка:
Вишивка бісером, низання
Матеріали:
Бісер, елементи Сваровскі, богемське скло, намистини оніксу, намистини і перлини Сваровскі, металеві елементи, зворот шкіра.
Довжина ланцюжка: L – 50 см
Розміри кулона: 2,5х4 см




Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Jagoda R.

Bardzo ciekawy wisior.
Pozdrawiam Was gorąco !!!!