понеділок, 22 червня 2015 р.

Astrological Signs – Gemini

Знаки зодіаку – Близнюки

Знак Близнюки є третім зодіакальним знаком як західної, так і індійської астрології, і стосується всіх народжених з 22 травня по 21 червня. Стихія Близнюків – Повітря, яке є символом мислячої людини, тому вважається, що Близнюкам притаманна ясність думки та чітке її висловлення...
Тема близнюків хвилювала людство з самого свого зародження. Як можуть народитись і жити дві неначе викапані людини? І в чому таїна їх народження? І так далі і тому подібне... Пізніше, тему близнюків людство оформило в різні міфи та філософські висновки.

Тому, у давніх шумерів, не виникло жодних сумнівів, як назвати дві однаково яскраві зірки, розташовані надзвичайно близько одна до одної.

І хоча сам знак і придумали шумери, але давні греки створили для нього гарну легенду. Знак уособлював Кастора і Полідевка, народжених від Леди і Зевса, двох братів-близнюків, з яких Полідевк був безсмертним, а Кастор – смертним. І коли Кастор загинув в бою, Полідевк попросив Зевса дати йому померти разом з братом. Але Зевс дозволив йому і його братові перебувати один день на Олімпі, а другий день – у підземному царстві, тобто, один день брати були безсмертними, а один – смертними.

Римляни ж, в сузір’ї Близнюків бачили братів-засновників Риму Ромула і Рема.

В індуїстській астрології, Близнюки символізують Крішну та його вічну подругу-коханку Радгу, яка також є проявом Бога в жіночій особі. А саму тему близнюків, звичайно ж, найбільше розкрутив індійський кінематограф: Зіта і Гіта, Рам і Шиам та багато інших подібних фільмів.

Тобто, якщо узагальнити всі уявлення про Близнюків, то їхня якість – це рух і зміна: життя і смерть, добро і зло, день і ніч, чоловік і жінка... Відмінною ж їхньою характеристикою є комунікабельність, допитливість і розум.

Знаки зодіаку – Близнюки
Техніка:
Вишивка, плетіння, низання бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Центральні елементи –Сваровскі, бісер, намистини богемське скло, металеві намистини, зворот шкіра.
Ланцюжок низаний: L – 50 см
Розміри кулона: 3х4 см


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

0 коментарі: