вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Pendant with Lepidolite

Прикраса з лепідолітом

Така гарна на слух назва лепідоліту походить від грецьких слів lepidos і lytos, які означають «луска, пластинка» та «камінь». Сам мінерал відноситься до силікатів, а ще точніше до групи слюди, є багатим на літій, а фактично слугує мінералом літію, саме того літію, який вважається найлегшим твердим хімічним елементом і йде на виготовлення електробатарейок...
Але завдячуючи тому ж літію, лепідоліт рідкісний, надзвичайно гарний поробний камінь, який може конкурувати з турмаліном, амбігонітом та сподуменом.

В літотерапії, лепідоліт вважається одним з найсильніших емоційних каменів, який заспокоює депресивні стани та усуває післятравматичні стреси, тому що збалансовує внутрішню енергію, урівноважуючи душевний стан. Мабуть, тому і сама прикраса вийшла з «м’яким» та обтічним візерунком – беззаперечно, вплив лепідоліту!

Прикраса з лепідолітом
Техніка:
Плетіння бісером, вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Кабошон бразильський лепідоліт, гранатові намистини, бісер, плетені намистини, металеві елементи, зворот шкіра.
Металева основа меморі: L – 40 см
Розміри кулона: 4,5х7 см

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

0 коментарі: