вівторок, 20 червня 2017 р.

Set With Leopard Jasper

Гарнітур з леопардовою яшмою

Яшма відноситься до найстаріших мінералів, що використовувалися у каменярній справі. То й не дивно! Кольори, візерунки, надзвичайні властивості… 

Існує повір’я, що домівка, в якій є виріб з яшми, захищена від недобрих відвідувачів і заздрісних очей. У важкі хвилини яшма додає сил своєму власникові і допомагає знайти вірне рішення.

Та, якщо відкинути всі легенди і забобони, яшма залишається теплим і приємним каменем, до якого хочеться доторкнутися, провести по ньому рукою і зачудуватися на мить цим витвором Природи...


Гарнітур з леопардовою яшмою
Техніка:
Плетіння бісером, вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Центральний елемент – кабошон леопардова яшма, бісер, намистини з яшми, металеві намистини, намистини з тигрового ока, скляні намистини, металеві елементи, шкіряний шнур, зворот шкіра.
Краватка:  джгут L - 45 см,
                   L краватки - 26 см,
                   кулон - 3,5х4,5 см. 
Браслет: L – 21 cм, Н – 5 см, 3см.
                 основа - розписна замша



Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

2 коментарі:

Jagoda R.

Doskonały komplet!!!!!!! Uwielbiam Twoje prace, co zresztą już od dawna komentuję,lecz dzisiaj po prostu brak mi słów!!!!! Pozdrawiam Was bardzo serdecznie !!!!

Nata Karsky

Dziękuję bardzo!