понеділок, 25 березня 2013 р.

Pearl Fantasy in Silver and Purple Colors

Перлинна фантазія в срібних і фіолетових тонах

Визирнувши в кінці березня у вікно, як не як, а 25-е число, отримала змогу помилуватись таким чудовим, класичним зимовим пейзажем зовсім як з читанки: «...землю накрив пухким шаром сніг, озеро скуло товстою кригою...» Що там ще писали ми в шкільних творах молодших класів?..
І хоча зима цього року була не дуже сувора, але досить наполеглива і стабільна, задовольнивши забаганки не лише гірськолижників, а й давши змогу всім бажаючим відчути насолоду катання на санках та зробити прогулянки на бігових лижах, навіть покататись на ковзанах. Та здається, вона занадто захопилась, зовсім забувши, що вже 25 березня, і час пінгвінам готуватись до зимівлі в зовсім південних широтах, а в Сердземномор'ї - час цвісти цитрусовим. Ну ось, а у Києві ще лежить справжній сніг, і рипить він під ногами теж по-справжньому... Тому, не втрачати ж можливість задовольнити любителів морозяних візерунків на склі ось таким зовсім не весняним намистом, яке швидше нагадує нам про Снігову Королеву, а не про цвітіння київських каштанів. А можливо це просто крапельки роси?..
Перлинна фантазія в срібних і фіолетових тонах
Техніка:
Плетіння бісером
Матеріали:
Скляні намистини, бісер.
Діаметр намиста: Регулюється
Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

0 коментарі: