понеділок, 18 березня 2013 р.

Shamballa Bracelets with Bronze and Silver Elements

Браслети шамбала з бронзовими та срібними елементами

Шамбала – це міфічна країна, про яку говорили ще в добуддійський період. А як і будь-яка міфічна історія, Шамбала була оповита таємничістю і загадковістю... Ця країна захищала тодішню людську цивілізацію від нападів орд варварів, уберігаючи своїх жителів, як Вища Сила, від поневолення та руйнацій...

Згодом, коли місцезнаходження цієї країни забулось, залишився на згадку про неї невеличкий амулет – браслет шамбала, який також захищав свого власника, надавав йому впевненості та душевного спокою. 

А саме поняття Шамбала стало сприйматись як стан душі, поєднання людської природи з божественною... Тому, виготовлення браслета шамбала повинно було здійснюватись за певними канонами і техніками. 

Особливе навантаження несуть в шамбалі матеріали – намистини, виготовленні з певних порід каменів або інших матеріалів. 

Але, здається, найцінніше у цьому браслеті є те, що він сплетений людськими руками, із використанням грубої нитки, яка, так би мовити, має просте, грубе переплетіння. Саме це і дає шамбалі силу – людська праця, через яку передається тепло людської душі, саме тому і приємно одягати цей браслет на руку, тому що даруючи тепло, а відповідно і спокій, він дає нам сили противитись негараздам і прикрощам...

Браслети шамбала з бронзовими та срібними елементами
Техніка:
Плетіння
Матеріали:
Бавовняний шнур, металеві елементи.
Розмір браслета: регулюється

Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

0 коментарі: