пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Курси вишивки бісером - Course of Bead Embroidery

Курси вишивки бісером:  
доторкнись до магії кaменя і бісеру! 


На виставках-ярмарках, мені часто доводиться бачити, як камінь причаровує відвідувачів, і вони готові накуповувати жменями чарівні різнокольорові камінчики, які згодом губляться в глибоких шухлядах, шкатулках та в інших місцях, про які володарі цих камінчиків потім забувають...




Здається, Хуліо Кортасар сказав, що костюм існує лише тоді, коли ти його одягаєш. Так і з каменями, коштовними, напівкоштовними та поробними, вони стають вартісними лише коли оброблені та вбрані у відповідні шати-оправи. Тоді вони стають не просто гарними різнокольоровими камінчиками, а прикрасами, витворами мистецтва. 

Робота з каменями і бісером захоплює своїм результатом – кулоном, браслетом, кольє, брошкою, сережками, тощо. 

А ще, окрім гарної прикраси, ми отримуємо більше ніж прикрасу... Якщо ми вгадуємо з каменем, його малюнком, кольором, енергетикою, його оправою, то така річ перетворюється у щось близьке і дороге для нашої душі, що несе в собі задоволення, радість, і що стає для нас невід’ємним, потрібним, оскільки те щось приймає форму і значення амулету, стаючи нашим оберегом по життю... 

Я пропоную всім бажаючим пройти зі мною курси по створенню кулонів, а якщо камені та бісер стануть для вас джерелом натхнення і захоплення, то ви зможете продовжити своє навчання у техніці декоративної вишивки бісером освоївши секрети створення браслетів. 

Всього – п’ять занять, по закінченню яких ви зможете похвалитись щонайменше двома вишитими кулонами. 


Детальну інформацію можна отримати зателефонувавши мені або написавши листа на мою електронну пошту, скориставшись моєю візиткою в блозі: 


0 коментарі: