пʼятницю, 6 червня 2014 р.

Pendant with Agate-Rock Crystal

Прикраса з агатом з гірським кришталем

В цієї прикраси надзвичайно цікавий по структурі камінь – агат «вплетений» в гірський кришталь. Камінь складний і відмовлявся фотографуватись. Не хотілось йому розкривати свій малюнок перед об’єктивом. Він дозволяв милуватись лише неозброєним оком, виграючи на сонці кришталевими спалахами, які притишувались переходами агату...


Але ми, все ж таки, побороли, зовсім трохи, його впертість, щоб хоча б наближено показати на знімку його красу і незвичність. 

Думаю, що властивості двох каменів повинні доповнювати одна одну, це – як у трав’яному зборі, коли кожна рослина несе свої лікувальні властивості, надаючи сили цілющому бальзаму. 

Якщо говорити про кришталь, то саме з кришталевих келихів давньогрецькі боги пили свій нектар, а вони таки були знавцями Природи і знали як допомогти або звести зі світу, тому і убезпечували себе від зазіхань своїх божественних сусідів, адже вважалось, що в кришталевому келиху напої очищуються від всіляких наврочених хвороб. 

Тому, здатність гірського кришталю посилювати гостроту думки та освітлювати свідомість лише доповнює властивості агату приносити фортуну, якій ніколи не зайве сприяння та наполегливість.
Прикраса з агатом з гірським кришталем
Техніка:
Плетіння бісером, вишивка бісером, робота зі шкірою
Матеріали:
Камінь агат з гірським кришталем, бісер, намистини з рутилового кварцу, плетений джгут, срібні елементи і фурнітура, зворот шкіра.
Довжина джгута: L – 50 см
Розміри кулона: 3,5х3 см


Прикраси продаються, можу відправити у будь-яке місто будь-якої країни поштою (за рахунок замовника). В Києві - віддам особисто. Якщо якась річ вас зацікавила - пишіть, будь ласка, повідомлення на електронну адресу:  

1 коментарі:

Jagoda R.

Wyobrażam sobie jak piękny musi być ten wisior, skoro nie dał się sfotografować !!! Może będę miała okazję zobaczyć go na żywo ????
Moc serdecznych pozdrowień !!!